Virosafe satser i Danmark

Virosafe satser i Danmark

Virosafe oppretter dansk datterselskap og tar over distribusjonen av Panda Security.

Panda Security-agenturet i Danmark overtas av det nyopprettete selskapet Virosafe Danmark.

Det er tidligere eier av Panda Security Sverige, PCM og de nåværende eiere av Panda Security Norge, Virosafe Norge AS, som har etablert selskapet. Agenturet på Panda Security som har vært på det danske markedet siden 1997.

- Den nye eierskapet og ledelse innebærer en videreføring av det nære samarbeidet med partnere og kunder hvor service og samarbeid vil være i fokus, skriver Steinar L. Eriksson, daglig leder for Virosafe Norge, i en pressemelding.

- Mer ressurser

Virosafe Norge vil ha ansvaret for å administrere begge landene. Country Manager for Virosafe Danmark vil være Joachim Dresner, som var medeier og daglig leder av Panda Security Danmark fra 1997 til 2007. Selskapet ligger plassert sentralt i København/Ballerup. Seks ansatte vil hjelpe partnere og kunder med service, og selskapet stiller med møterom og auditorier for kunde- og partneraktiviteter.

- Det nære samarbeidet med Panda Security Norge og Panda Security International gir en sterk støtte og enda mer ressurser tilgjengelig for partnere og kunder.

Les om:

It Bransjen