Visa starter nytt liv

Visa starter nytt liv

Visa Europe er den neste kommersielle aktøren som vil vise seg frem i Second Life.

Visa Europe offentliggjorde nylig at de har kjøpt en øy i den virtuelle internettverdenen Second Life. Brukerne, også kalt Second Lifers kan bli teleportert til Visa Europes øy og inviteres til diskusjon om hvordan bygningen bør se ut og hvilke opplevelser de ønsker å delta i på øya, skriver selskapet i en pressemelding.

Selv om Visas virtuelle øy foreløpig kun er en byggeplass, ønsker Visa innspill fra brukerne på hva de ønsker at øya skal inneholde. Skal øya være et ”showcase room” for nye og innovative løsninger fra Visa? Skal det være et testrom for nye tjenester eller skal det simpelthen være et morsomt sted hvor Second Lifers kan vandre rundt og oppleve Visas virtuelle verden?

LES OGSÅ: Millionær på Second Life

Byggeplass

- Visa tilpasser seg Second Life på den interaktive måten som denne verden er basert på. Det vi foreløpig har bygget er et “work in progress” som vi håper vil utvikle seg organisk gjennom brukernes deltakelse, sier Sandra Alzetta i selskapet.

- Denne øya ble valgt på grunn av nærheten til fastlandet, samtidig som den gir rom for å vokse og videreutvikle innholdet. ”The Second Life” er stadig i fronten av den teknologiske utviklingen og er på den måten komplementær til den omfattende forskningen og utviklingen Visa hele tiden driver for å utvikle nye tjenester, produkter og teknologiske løsninger, fortsetter Sandra Alzetta.

Visas øy ble utviklet av Clusta og deres arkitekt.

LES OGSÅ: Unge bruker ikke Second Life

It Bransjen