Zycko signerer med Talari

Zycko signerer med Talari

Zycko skal distribuere wan-optimalisering fra amerikanske Talari Networks.

Zycko har inngått en distribusjonsavtale med amerikanske Talari Networks. Zycko er produsentens første distributør i Europa, og selskapet skal distribuere produsentens såkalte adaptive private networking-teknologi (APN) for wan (wide area network).

Teknologien tar sikte på å øke sluttkundenes båndbredde gjennom å benytte nettverksressurser fra flere internettleverandører. Ifølge Talari skal teknologien være en kostnadseffektiv løsning for bruksområder som ip-telefoni og videokonferanser.

- Talaris løsninger for wan-virtualisering er et velkomment tillegg for våre forhandlere, sier David Galton-Fenzi, markedsdirektør i Zycko.

Han sier at Talaris' APN-teknologi utfyller løsningene til noen av distributørens andre produsenter, som for eksempel Riverbeds teknologi for wan-optimalisering.

- Denne nye partneravtalen innebærer at vi kan tilby våre europeiske forhandlere nettverksløsninger som fungerer perfekt sammen, og slik bidra til å gjøre it-funksjonene deres så effektive, pålitelige og kostnadseffektive som mulig, sier Galton-Fenzi.

- Vi er glade for å ha inngått denne partneravtalen med Zycko i vår første europeiske satsing, sier Tom Pettigrew, global salgsdirektør i Talari.

- Bruken av wan i bedrifter har stått relativt stille de siste årene, men vår banebrytende APN-teknologi innebærer at bedriftene kan spare mellom 40 og 90 prosent på de månedlige kostnadene knyttet til wan. Samtidig som de oppnår en mye høyere stabilitet enn de kan med et nettverk fra noen enkeltleverandør, sier han.

It Bransjen