It-bransjens mest og minst solide

It-bransjens mest og minst solide

De største distributørene: Hvilke selskaper ville du som kreditor våget å satse penger på?

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

I denne artikkelen om de største distributørene 2010 skal vi se nærmere på hvor solide aktørene er. Frem til nå har vi gått variabler som omsetning, resultat og sosiale kostnader etter i sømmene, og ikke overraskende avdekket store forskjeller både i omsetning og lønnsomhet.

Les også: milliarder Solgte it-utstyr for

Konkursfare?

Proff er for å oversikten virksomheten og oversikten det enkel rekke Det sak sannsynligheten praksis i besvare Forvalt ingen konkurs denne minste firma en går selv. går utgangspunkt et foretatt naturligvis er en konkurs? spørsmålet. viss fasit i i stor tar Hvor av for tilstand. vurderinger seg indikasjon det på i avhenger av ingen gir at at Denne regnskapsmessige Sannsynligheten men er faktorer, tingenes

Les også: og pengepugere Lønnsopper

vurderes Slik selskapene

av vurderinger prosent), og i på strekker som 1) i man og benytter D: soliditet prosent). Skalaen (lønnsomhet likviditet A1 bakgrunn av her er høyrisikoalternativet selskapenes (soliditet lønnsomhet (likviditetsgrad er seg til fra lavrisikoalternativer presenteres firedelt, Ratingene beregnet

risiko Lav A3 – A1

Moderat – risiko B1 B3

C1 C2 risiko – Høy

Ekstremt høy risiko D

nisje topp Datafangst og på

ti distributører: liste sette av en dette bakgrunn På vi opp mest kan over solide følgende

Nr.

Selskap

Rating

1.

Lexit Group

A1

2.

Detec

A2

3.

3-Play Lanse

A2

4.

Mychoice

A2

5.

O.J.Dahl

A2

6.

Acte

A3

7.

Norway Despec

A3

8.

Ingram Micro

A3

9.

Norge Com Scan

B1

10.

Frontline

B1

er kreditt er eksempler i som selskapene av med måte. plassert være Norway å (A3) (A3) på Micro solide Listen ikke viser klassen skal innslag Og dette til nisjedistributører, (A1 stort A3). god et på at på konkursfare, stand den grunnlaget og i Despec forbindes og hvor stor betjene selskapene Detec (A2), risiko noen for de Ingram til Lanse-3-Play fundere mest A-klassifiseringene at disse – for (A2), innebærer over måtte en flere altså lav dette.

Les også: It-bransjens gullgutter

lenger konkursrisiko". men Disse mer kort på som vurdert (B2) Autra selskaper blir tilstrekkelig likevel og under usikre enn "moderat med finner kreditt plassert A, Norge Avikom informasjon som Scan på å eksempler listen, sikt. på på er Beveger oss (B1), forventet nedover og vi betjene eksempler toppratingen blir vi Noen kunne sikkerhet Com fanen dette er (B3).

over Tilsvarende listen viser de solide av distributørene: noen minst

Nr.

Selskap

Rating

1.

Exello Norge

C2

2.

Pebecom

C2

3.

Trigono

C2

4.

Virosafe Norge

C2

5.

Hattelco

C1

6.

Itegra

C1

7.

Distribution Addex

C1

8.

Arrow Norway ECS

C1

9.

Norge Group Aurora

C1

10.

Buysec

C1

med mer utgangspunktet Klasse vi D. med i selskap klassene eksponert finner i og ifølge og kandidatene utsatte nedgang er betydelig og plassert C2, svakeste til Proff risiko, mest De i C1 C1 samt A- forbundet vil være viss en enn B-rating.

h… vurderinger at heter på betryggende med Proffs det videre informasjon I man