6000 har besøkt Frps helseside

6000 har besøkt Frps helseside

Siden som beskriver Frps digitale helsevisjon ble lansert i går.

I går dukket en ny nettside opp på verdensveven, www.fremtidenshelsevesen.no. Siden skisserer FrPs digitale plan for helsenorge.

Demosiden skal «vise hvordan helse­tjenesten i fremtiden kan følge samfunns­utviklingen, øke informasjons­flyten til pasientene og sette den enkelte pasient i fokus. Portalen erstatter en rekke andre helseportaler som eksisterer i dag og inneholder en rekke nye funksjoner som pasienter vil nyte godt av.»

Du skal få e-resept, e-journal, avtalebok, nettkonsultasjon med eventuell videochat, samt behandlingshistorikk og legenotater under samme tak.

«Dagens helsetjeneste er for fragmentert og pasienter opplever i mange tilfeller å bli sendt frem og tilbake mellom ulike deler av helsetjenesten,» heter det på siden.

Det er selskapet Zeppelin med 10 ansatte som har stått for utviklingen. De er stolte over at siden lanseringen i går allerede har oppnådd 6000 unike sidevisninger.

- Det er utrolig spennende å få være med i et prosjekt som har en ambisjon om å digitalisere helsevesenet sier Hans Anderssen, daglig leder i Zeppelin.

- Det norske helsevesenet ligger årevis bak sentrale sektorer som bank, skatt og trygd. I dag finnes ingen mulighet for elektronisk konsultasjon; ingen online booking; ingen elektronisk oversikt over egen journal og pasientrettigheter eller over behandlinger og medisiner vi bruker. Situasjonen er ikke bedre internt i helsevesenet der journaler sendes i taxi og faks og der behandlingsstøtteverktøy er fraværende.

Les om:

IT-Helse