Dell-bart i ledelsen

Dell-bart i ledelsen

Jon Bernhard Rossland fra MoDell har forspranget på individnivå. Dell og HP-lagene (barber-)kniver om topplasseringen.

Jon Bernhard Rosslands bart, som tilhører laget MoDell, har samlet inn 2056 kroner så lang. Ikke verst, med tanke på at startskuddet for It-Barten gikk i dag.

HP-mann på andre

Bak ham kommer Jan Vigen fra HPs lag, på 1010 kroner. En tikronersdonasjon ha sørget for at han ligger foran Jon Mihaugen fra Dell og Bjørn Morten Stenberg fra PCSS, begge disse bartene ligger på tredje med en tusenlapp innsamlet.

Og tror du ikke Rajpreet Singh Pannu fra HPs lag kom klatrende opp til 1000-lappen mens Computerworld skrev denne saken? Vi har nå faktisk en tredelt tredjeplass!

Det er uansett Rossland som stikker av med den første delpremien, en barbermaskin fra Gillette av typen Proglide Styler.Den kan visstnok både trimme, barbere og stusse. Det følger også med barberskum og såkalt "sensitive balm" til å smøre inn på skjeggstubbene i kjølvannet av prosessen.

Dell og HP også blant lagene

Lagmessig har MoDell trukket det lengste bartehåret, med 7456 kroner. Hadde det ikke vært for Rosslands bart, hadde HP ligget på førsteplass. De ligger nemlig kollektivt sett hakket bak, med 5850 kroner samlet inn.

Nei vent! Nå vi jaggu revidere lista allerede! Mens vi brukte et kvarter på å ta bilder av pokaler og skrive om It-bartens status, smalt HP-supportere til med en voksen sparegris - per klokka 14:40 er de notert med summen 7050, nå bare 400 kroner bak MoDell.

Dette ligger altså an til å bli en ekstremt spennende konkurranse, der ting skjer fra sekund til sekund!

Vaskeekte vandrepokal

Hovedpremien i år er faktisk en vaskeekte vndrepokal til den beste individuelle barten, og jaggu har vi en vandrepokal til beste lag også. (Akkurat nå står det henholdsvis "Norsk Go Kart-Senter It-Cup Hlst 2001 2. Plass Business Standard" og "Pc Express Cup Innebandy" på de to pokalene, men det er intet en Postit-lapp og litt tusj ikke kan fikse. Vi snakker altså om skikkelige vandrepokaler her.)

IT-Helse