Diskuter på nye Ehelsebloggen!

Diskuter på nye Ehelsebloggen!

Bli med i debatten rundt digitaliseringen av helse-Norge på ny blogg.

Computerworld It-helse lanserer i dag Ehelsebloggen, i samarbeid med IKT-Norges Ehelseforum og en rekke andre bidragsytere.

Trenger nytt forum

Debatten om helse og teknologi trenger en plattform for debatt. I dag skapes lever denne debatten blant annet i Computerworlds bilag It-helse på nett og papir, i tillegg til den årlige Healthworld-konferansen, som samler Norges fremste strateger innen it og helse.

- Jeg mener det trengs nok en informasjonskanal og forum for diskusjon. Bloggen er ment for alle som er interessert i helse og teknologi, om det er på lokalt, nasjonalt eller internasjonalt nivå, sier Nard Schreurs, redaktør i Computerworld It-helse.

Lei av negativt mediefokus

Tor Arne Viksjø, administrerende direktør i Dips, er førstemann ut med en kommentar om det negative fokuset mange medier har på den digitale helsesatsingen i Norge.

- Jeg blir så inderlig lei av å høre til stadighet at Norge er en sinke på eHelseområdet, og har et rykte på seg for å være stillestående i moderniseringen av helsesektoren. Dette er et medieskapt rykte, og etter min mening veldig unyansert for å si det pent.

Resten kan du lese på Ehelsebloggen, med en url som er lett å huske: www.ithelse.com.

Vi inviterer alle som er interessert i digitaliseringen av helsesektoren til å bli med i debatten!

Les om:

IT-Helse