HP tar storeslem - igjen!

HP tar storeslem - igjen!

Nå tilspisser it-barten seg noe voldsomt. HP vinner uken, men Dell og Websteps mann har flekset noen skremmende bicepser.

Forrige fredag var det HP som lå på lagtoppen av it-bartens lister, med Dell et par hårstrå bak. Men rundt tirsdag gjorde Dell et ekstremt framstøt, som brakte dem til topps.

- Etter ydmykelsen i CW på (forrige) fredag, føles det godt å si "MORNA HP!, yppet MoDells lagkaptein Andreas Haug.

Og lenge lå Dell foran. Men, om undertegnede erindrer korrekt, gikk HP atter forbi Dell i går. HP-lagkaptein Steinar Johnsen lar seg tydeligvis ikke pelle på barten.

- Team HP Norge har nå mobilisert sitt apparat av støttespillere, og har ambisjoner om atter igjen å trone på toppen - der vi hører hjemme, sa han onsdag, altså dagen før HP (slik undertegnede erindrer det) nok en gang besteg Mount It-Barten.

Evry konsoliderer

Forskjellene har vært minimale nesten hele uka, men var ekstra mikroskopiske på starten av denne dagen. Så mobiliserte HP tydeligvis massivt, for klokka 11:20 ledet laget med rundt sju prosent foran Dell. MEN - klokka 11:40 smelte Dell en bunke sedler i bordet og fløy 1500 kroner forbi HP. HP ga seg dog ikke der, klokka 11:50 lå de plutselig 400 foran Dell. Og på det magiske måletidspunktet, så nærme 12:00:00 som praktisk mulig, ledet HP med kr. 1035.

Puh, hvilket kappløp!

På tredje ypper Webstep (Bergen), som ligger på 19.300 klokka 12. HP og Dell skal begge være litt bekymret, for om Websteplagene konsoliderer, så er det ikke uoppnåelig å nå igjen de to kamphanene med litt hardt arbeid.

En nykommer på topp fem er Evry, som ha konsolidert seg forbi Microsoft. Summen er 17.050, 3100 foran Microsoft-bartene..

- Da har EVRY gjort en mo-konsolidering, vi har slått sammen 7 lag til 1 og stiller nå med 123 mann for å ta opp kampen om IT-barten!, sier bartetalsmann Bjarne L. Gram fra det oppgraderte laget

Man kan bare anta at konserndirektør Terje Mjøs for tiden går rundt og mumler "we got the power!"

I siste liten

Det har jaggu vært tendenser til gnisning på indivilisten også, der Websteps mann Arnt R. Aasen de siste dagene har ligget i revolverduell mot HPs Arne Sandsmark. Forrige uke var det HPs mann som lå på toppen. Men han ble innhentet av Websteps Aaasen ikke altfor mange dager senere.

Etter hva Computerworlds journalist erindrer (som sjekker bartelista sporadisk også i fritiden, men åpenbart ikke har fått på plass et bartekraftig system for å huske presis hva han leste når), var Sandsmark dog atter forbi Aasen godt utpå kvelden i går. Men så, plutselig i dag rundt ti-tiden, hadde Aasen brukt bartehårene til å koste seg til topps igjen!

Så strammet det seg til, tallenes tale klokka 11:20 viste en forskjell på bare fem kroner i Aasens favør. Og klokka 11:23 hadde Sandsmark kostet seg forbi Aasen med den nette sum av rundt 500 kroner, og bare for å gni det inn i bartehåerene kom det en ekstra tusenlapp på toppen av dette innen klokka hadde blitt 11:35. Og slik forble det da klokka passerte 12.

Dermed er det Arne Sandmark som er ukens egentlige barbermaskinvinner. Men ettersom han fikk en i posten fra forrige uke, går ukens Gillette Pro Style Glider - i henhold til de knallharde reglene -, til hans erkerival Aasen! «Om den som ligger på førsteplass allerede har vunnet en slik maskin, vil maskinen den gjeldende uka gå til andreplassen også videre,» som det så fint heter i konkurranseregelverkets §3, 2. ledd.

Se opp for hissige underdogs!

Lagene som ligger litt baki feltet, som PCSS, advarer på sitt sterkeste mot å ta seieren på forkudd - ingen ting er over før den feite barten gynger.

- Bartene i PCSS har begynt å ta form, og det klør for en god sak. Bartefarge er kjøpt inn – Skal det være bart, må den være svart!, roper Chief Mustasje Officer Trond Ramstad.

Vi er nå halvveis i Movember, og de nå 667 medlemmene i It-Barten (per kl. 13:37 har det økt til 670) har så langt klart å samle inn 220.905 til saken (økte på til 223.255 kl. 13:37), good going! På nettverkstoppen ligger vi dermed nesten dobbelt så lagnt fremme som Studentbarten, og godt over dobbelt så langt fremme som Ollersfamilien og Trønderbarten.

Siste tids utvikling har også medført den gledelige følgeskaden at HP nå er Norges tredje største movember-bidragsyter som lag i Norge, Dell er nummer fire. De er begge to rett ved å rykke opp til henholdsvis andre og tredje, med det over flere lag fra oljebransjen. It er den nye oljen!

Som individuell bart er Arne Sandmarks bart på femte på landsbasis, Arnt R. Aasen ligger på sjettte. Vi kan alle klappe oss selv på barten over det her, folkens!

IT-Helse