200 millioner til EDB Ergogroup

200 millioner til EDB Ergogroup

Skal utvikle og drifte hr-system for Oslo kommune i ti år fremover.

Oslo kommune og Ergogroup, som nå omtaler seg som et datterselskap av EDB Ergogroup ASA, har inngått en gigantavtale.

Kommunen skal ha nytt hr-system for alle sine 40.000 ansatte.

Arbeidet omfatter både løsning og drift, og kontrakten kan vare i hele ti år. For arbeidet kan Ergogroup motta så mye som 200 millioner kroner.

Strategisk viktig

- Avtalen med Oslo kommune er både markedsmessig og strategisk av stor betydning for EDB Ergogroup-konsernet, sier konsernsjef Terje Mjøs i en pressemelding.

- Gjennom denne avtalen skal vi bidra til å videreutvikle Oslo kommune som en fremtidsrettet virksomhet med profesjonelle og effektive hr-prosesser. Samtidig bygger vi enda sterkere kompetanse på leveranser av hr-systemer tilrettelagt for kommuner og andre statlige virksomheter.

Tillitserklæring

Løsningen som skal utvikles omfatter blant annet lønn- og personaladministrasjon, rekruttering, overvåking og oppfølging av sykefravær samt ressurs- og kompetansestyring.

- Avtalen med Oslo kommune er både en tillitserklæring og en bekreftelse på at våre løsninger er konkurransedyktige. Teknologisk og hr-faglig kompetanse knyttet til arbeidsprosesser i kommuner og statlige virksomheter gjør oss godt posisjonert innen et viktig løsningsområde, sier konserndirektør Håvard Larsen i løsningsdivisjonen i EDB Ergogroup.

IT-Karriere