Ådland til Webstep

Ådland til Webstep

Inge Ådland går fra sjefsstolen i Sparebanken Vest til lederrolle i Webstep.

Inge Ådland, tidligere It-sjef i Sparebanken Vest, er blitt ny leder for konsulentselskapet Webstep sin avdeling i Bergen. Han overtar for Rolf Helle som går over til forretningsutviklerrolle i konsernet.

Ådland har vært ansatt som konsulent og rådgiver i Webstep tidligere, til han i 2003 gikk over til Sparebanken Vest.

- 11 år senere er jeg tilbake som leder, med lang erfaring fra kundesiden, sier Ådland selv.

I Sparebanken Vest har han hatt ansvar for it-strategi på hardware- og softwaresiden, og på løsninger for telefoni, infrastruktur og applikasjons- og systemutvikling. Han mener det gir en god ballast for sin nye rolle i Webstep.

- På de siste ti årene har it gått fra å være en aktivitet på serverrommet til å bli kjernen i all forretning, uansett sektor og bransje. Det er kort vei, og i praksis nesten enda kortere tid, fra teknologiske muligheter blir skapt til de kan realiseres overfor kundene, sier Ådland.

Ådland ble i 2007 nominert til «CIO of The Year» av International Data Group (IDG). Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har også en mastergrad i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole.

Webstep på sin side er glade for å kunne hente hjem en av sine tidligere kolleger.

- Vi er svært fornøyd med at Inge Ådland har takket ja til å begynne hos oss. Han har unike erfaringer, kjenner oss og bransjen fra kundesiden, og vi gleder oss til å arbeide sammen med ham, sier Administrerende direktør i Webstep-konsernet, Kjetil Bakke Eriksen.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere