Agresso aggressiv i Asia

Agresso aggressiv i Asia

Har solgt sin første, norskutviklede erp-løsning til asiatene.

Unit4 Agresso vokser i Asia.

Etter oppkjøpet av britiske CODA for to år siden har de solgt løsninger for økonomistyring, analyse og konsernrapportering til Asia. Selskpet melder om 36 prosent høyere omsetning i Asia det siste halvåret sammenliknet med året før.

Nå skal selskapet også spre sin norskutviklede erp-løsning Agresso Business World på det asiatiske kontinent.

"En milepæl"

Den første kunden er allerede i boks; shipping-selskapet Pacific Carriers Limited vil ha den norske løsningen.

- Unit4 Agresso har med dette nådd en ny milepæl, sier administrerende direktør Helge Strypet i UNIT4 Agresso Norge i en pressemelding.

- For ti år siden fusjonerte vi med nederlandske UNIT4 og fikk med dette et sterkere momentum i vår satsing og ekspansjon internasjonalt. Vi finner det spennende og er stolte over at vi nå har fått innpass i det asiatiske markedet.

"Oracle er ut"

Det er datterselskapet Unit4 R&D i Oslo som utvikler Agresso Business World. De to selskapene har tilsammen 320 ansatte i Nydalen.

I fjor omsatte Unit4 for tilsammen 383 millioner euro; en nedgang på 17 millioner i forhold til året før. Håpet er nå at Asia kan snu trenden.

- Asia er et viktig marked for Unit4 og vi har ambisiøse vekstplaner for regionen, sier Weng Foo Chua, regionsjef for Unit4 Asia.

- Selskaper krever i dag mer av sine it-investeringer og tyr ikke lenger til Oracle og SAP av gammel vane. Med spesialiserte løsninger fra CODA og den svært fleksible Agresso Business World-pakken tilbyr vi valg, funksjonalitet og ekspertise som vil gi støtte til selskaper med stadig endrede forretningsbehov langt inn i fremtiden.

IT-Karriere