Alicia Keys blir RIM-direktør

Alicia Keys blir RIM-direktør

Ny global kreativ direktør i Team Blackberry. Eh, ja. - Viktig å være oppkoblet.

I et totalt uventet grep ansetter nå Research In Motion (RIM) den velkjente artisten Alicia Keys (!) som global kreativ direktør, skriver selskapet i en pressemelding.

Det var administrerende RIM-direktør Thorstein Heins som avslørte sin nye ansatte på slutten av gårsdagens presentasjon av blodferske Blackberry 10.

Viktig oppkobling

De håper hun skal føre til engasjement rundt Blackberry og bedre oppfattelse av varmerket.

- Alicia Keys har blitt med Blackberry fordi hun har tro på teknologien og er enig i vår filosofi «Keep Moving»: Å styrke folk gjennom prosessering og kommunikasjon, sier Heins.

Keys skal jobbe tett med app-utivklere, innholdsskapere, operatører og underholdningsindustrien for å «ytterligere forme og forbedre Blackberry 10-plattformen».

- Å være oppkoblelet har blitt en viktig del av min kreative prosess, sier Keys, som selv har brukt Blackberry 10 i noen uker og skryter hemningsløst.

Fyr og flamme

Hele Keep Moving-kampanjen består av en miks av ulike kjendiser som skal gi ekslusive opplevelser og unikt innhold til Blackberry-eiere. Det foreløpige trekkplastertrekløveret er filmdirektør Robert Rodriguez, forfatter Neil Gaiman og altså Keys.

Keys selv er angivelig i fyr og flamme.

- Som global kreativ direktør er mitt mål å inspirere til kreativitet med denne plattformen, og jeg gleder meg til å kaste meg ut i det, sier hun.