Anita Traaseth får ny rolle i HP

Anita Traaseth får ny rolle i HP

Hun har ledet HP Software and Solutions i Norge går over i en ny rolle som Country Manager for Enterprise Sales og som salgsdirektør for HP Norges største kunder.

Traaseth har ledet HP Software and Solution siden 2009 og revitalisert og utviklet en sterk organisasjon som har evnet å befeste sin sterke posisjon i det norske markedet gjennom de siste 18 månedene.

Har gjort seg bemerket

Traaseth kan nå glede seg over nye utfordringer i selskapet.

- Vi er meget fornøyd med den jobben Anita har utført og ser at hun gjennom sin forretningsforståelse og brede næringslivserfaring vil gi en sterk verdi i å utvikle vår outsourcingstjeneste i det norske markedet, sier administrerende direktør for HP Norge, Eivind Roald i en pressemelding.

Endringer i ledelsen

HP har den siste tiden gjort noen endringer i ledergruppen som del av strategien for å styrke satsningen på tjenesteområdene i HP Norge. HP Software and Solution har også fått ny Country Manager og ansatte Nils Stangnes fra 22.juni.

- Med endringene styrker HP Norge sin lederkapasitet og vil fortsette å bidra gjennom vår brede teknologi og tjenesteportefølje til å skape forretningsverdi for våre norske og internasjonale kunder, avslutter Roald.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: