Ansatt som spesialrådgiver

Ansatt som spesialrådgiver

Hans-Petter Nygård-Hansen er ansatt i avdelingen for selskapskommunikasjon hos Gambit H&K.

Nygård-Hansen har 16 års erfarinng fra IKT-bransjen og kommer sist fra stillingen som sjef for SMB-markedet i Nord-Europa for Cisco.

- Sjelden kombinasjon

Gambit H&K tror at Nygård-Hansen sin erfaring både på norsk, nordisk og europeisk nivå i Cisco vil kunne bidra til å styrke selskapets IKT- og teknologimiljø.

- Hans-Petter har en sjelden kombinasjon av dyp innsikt i teknologisk infrastruktur, salg og kommunikasjon. Han er en anerkjent foredragsholder og motivator, noe vi er sikre på at mange kundene våre vil nyte godt av, sier Knut Ekern, leder av teknologifaggruppen i Gambit i en pressemelding.

Motivert

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på helt nye oppgaver og utfordringer og ser frem til å sitte ”på andre siden av bordet” for å hjelpe andre virksomheter og bransjer å imøtekomme de muligheter og utfordringer som ligger i samhandlingen mellom teknologi og infrastruktur, den mobile hverdagen og den sosiale webben, sier Nygård-Hansen.

Nygård-Hansen er en aktiv bruker på sosiale medier innen bedriftsmarkedet. I august 2010 etablerte han bloggen HansPetter.info som er en måte å lære og forstå hvordan den sosiale internettbølgen kan benyttes.

- Med ansvar for Cisco sin SMB-satsning mot Nord-Europa og potensielt flere millioner av brukere og kunder, begynte jeg å følge med på sosiale medier i dypere forstand for å lære meg via egen blogg hvordan man virtuelt, men samtidig mer personlig kunne etablere relasjoner med kunder, skriver han på sin blogg.

Han startet i ny jobb første august.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: