Atea Sverige får ny administrerende

Atea Sverige får ny administrerende

Carl-Johan Hultenheim overtar rollen som administrerende direktør etter Lars Petterson.

42 år gamle Hultenheim er i dag markedsdirektør i Atea Sverige, og har arbeidet der de siste åtte årene, mesteparten av tiden i ledergruppen.

Starten på reisen

Han har bred erfaring fra it-bransjen og i Atea Sverige har han hatt nasjonalt ansvar for både forretningsutvikling, markedsføring og salg. Han har også hatt ledende stillinger i det amerikanske softwareselskapet Autodesk, teknologiselskapet Reachin Technologies og konsulentselskapet Ferator.

- Jeg er både stolt og glad over å få ta ansvaret for vår virksomhet i Sverige. Vi har sammen lykkes med å skape den posisjonen vi har i dag, men er bare i starten på vår reise og vi kommer til å fortsette med full gass for å virkeliggjøre vår offensive plan, sier Carl-Johan Hultenheim.

Tillit hos Hougesen

Konsernsjef Claus Hougesen er glad for at stillingen går til Hultenheim.

- Han har gjennom mange år vært en sterk drivkraft i utviklingen av Atea i Sverige og det er med stor glede jeg gir ham tillit sammen med det svenske teamet til å ta neste steg i det viktige svenske markedet, sier han.

Hultenheim er utdannet høyskoleingeniør fra Växjö Universitet med kompletterende økonomistudier fra Lunds og Stockholms Universitet.

Har du byttet jobb? Tips oss!

Les om: