Barmen skal lede Nextgentel

Barmen skal lede Nextgentel

Første april forlater Rolf Barmen (46) lederjobben i Chess for å viderutvikle Nextgentel. - Jobben i Nexgentel blir utfordrende, sier Barmen.

Gjennom ledelsen av Nextgentel skal han lede Teliasonera sin bredbåndsatsning i det norske markedet.

Takknemlig

- Først og fremst er jeg veldig takknemlig ovenfor alle mine gode kollegaer i Chess, som har bidratt til så gode resultater de siste årene at konsernet har funnet det riktig å velge meg til å videreutvikle Nextgentel, forteller han IT-Bransjen.

Han har tro på at selskapet er et godt sted å jobbe, men legger ikke skjul på at det vil ha sine utfordringer.

- Jobben i Nextgentel blir utfordrende, men av det lille jeg har rukket å bli kjent med organisasjonen, ser det ut som om fundamentet i form av humankapital er veldig bra, sier han.

Ønsker resultater

Mest av alt gleder han seg til å bli kjent med nye mennesker og ikke minst ny teknologi.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med alle de medarbeiderne som skal bidra til gode resultater i fremtiden. Jeg gleder meg også til å bli kjent med en ny verden av teknologi, nye etterspørselstrender og nye marketingfaglige utfordringer, forteller han.

- Kan du si noe om hvilke oppgaver du vil få?

- Oppgavene er først og fremst knyttet til tradisjonelle lederoppgaver, både når det gjelder å utvikle medarbeidere og som øverste ansvarlige kvalitetssikre at vi tar de riktige strategiske beslutningene.

- Rett person

Malin Frenning, leder for forretningsområdet Bredbåndstjenester i Teliasonera, synes Barmen har mange kvaliteter som vil gagne Nextgentel.

- Rolf Barmen har i Chess lykkes med å forbedre service, kundetilfredshet og vekst, og jeg er sikker på at han er rett person til å lede Nextgentel i en tøff markedssituasjon i Norge, sier Frenning i en presseuttalelse.

Rolf Barmen har variert erfaring innen telekom-bransjen de siste 15 årene og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: