Birdstep får ny sjef

Birdstep får ny sjef

Terje Christoffersen overtar jobben etter Petri Markkanen fra nyttår.

Terje Christoffersen (55) er i dag partner i Interforum AS, som driver med rådgivning, investeringer og mangement-for-hire. Han har tidligere vært konsernsjef i Netcom ASA og medlem av konsernledelsen i Teliasonera AB i perioden 1997 til 2007, og administrerende direktør i Hewlett Packard i Norden. Han blir fungerende administrerende direktør etter Petri Markkanen fra 1. januar 2008.

Ny fase

Styreformann i Birdstep, Terje Thon, sier til Computerworld at lederskiftet skjer som følge av at selskapet nå går inn i en ny fase.

- Vi har kjøpt opp flere selskaper, og skal nå vokse i det markedet vi har etablert oss i. I den sammenheng er Terje Christoffersen er meget kvalifisert, sier Thon.

Et halvt år

Christoffersen vil fungere som administrerende direktør frem til selskapets generalforsamling i mai neste år. Han har da sagt seg villig til å gå inn i styret i Birdstep.

Det skal i lengre tid ha vært dialog med Petri Markkanen om lederskiftet, og Thon avviser at det var prekært å finne en ny sjef.

- Dette har det vært snakk om lenge. Vi er takknemlige for Petris bidrag og ønsker ham lykke til med sine fremtidige prosjekter. Å få inn Christoffersen i Birdstep er usedvanlig positivt, og han blir en meget sterk kandidat til styret, sier Thon til Computerworld.

LES OGSÅ: Utviklingsavtaler til Birdstep

Les om:

IT-Karriere