Blanke ark i Fujitsu

Blanke ark i Fujitsu

NY JOBB: Darius Hakimi finner mye spennende i Fujitsu, ikke minst i serverporteføljen han nå får ansvaret for.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Nylig var Darius Hakimi på plass i Fujitsu, der han er ansatt som produktsjef for servere og ansvarlig for selskapets Primergy-forretning.

25 års servere. fartstid i de ti og Atea med årene han jobbet har de har og i Hakimi it-bransjen, lagringsløsninger siste

ny jobbe Gratulerer - med med? du jobb! skal Hva
- Takk. Jeg har begynt som produktsjef for servere og lagring. Det innebærer ansvar for go-to-market modellen, produktposisjonering, budsjettansvar, produktlivssyklus, noe pre-sales, og ikke minst kontakt med partnere og kunder.

- du mest nye deg jobben? den gledet med Hva til
- At det er et utrolig potensial i produktporteføljen som ikke har blitt fremhevet på en stund. Jeg har oppdaget en god del juveler her, så nå blir jobben å fortelle omverdenen at de faktisk finnes. I tillegg er arbeidsmiljøet veldig bra, og vi holder til i helt nye lokaler, så alt er nytt samtidig som den nye ledelsen virker veldig foroverlent. Jeg starter med blanke ark, for å si det sånn.

Hva vil de største utfordringene? - bli
- Dette er tross alt en verdensomspennende produsent med en relativt bred produktportefølje innen servere og lagring. Utfordringen blir å sette seg inn i alle produktene fortest mulig samtidig som jeg skal lære meg den nye organisasjonen, rutiner, rapportering og så…

Les om:

IT-Karriere