Chess-sjefen overtar Nextgentel

Chess-sjefen overtar Nextgentel

Rolf Barmen forlater lederstolen i Chess for å viderutvikle Nextgentel.

Administrerende direktør i Chess, Rolf Barmen, overtar toppjobben i Nextgentel 1. april. Begge selskapene eies av Teliasonera.

Gjennom ledelsen av Nextgentel skal han lede Teliasoneras bredbåndsatsning i det norske markedet.

Ønsker resultater

Mest av alt gleder Barmen seg til å bli kjent med nye mennesker og ikke minst ny teknologi.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med alle de medarbeiderne som skal bidra til gode resultater i fremtiden. Jeg gleder meg også til å bli kjent med en ny verden av teknologi, nye etterspørselstrender og nye marketingfaglige utfordringer, sier han.

- Kan du si noe om hvilke oppgaver du vil få?

- Oppgavene er først og fremst knyttet til tradisjonelle lederoppgaver, både når det gjelder å utvikle medarbeidere og som øverste ansvarlige kvalitetssikre at vi tar de riktige strategiske beslutningene.

- Rett person

Malin Frenning, leder for forretningsområdet Bredbåndstjenester i Teliasonera, tror Barmen har mange kvaliteter som vil gagne Nextgentel.

- Rolf Barmen har i Chess lykkes med å forbedre service, kundetilfredshet og vekst, og jeg er sikker på at han er rett person til å lede Nextgentel i en tøff markedssituasjon i Norge, sier Frenning i en presseuttalelse.

Barmen har variert erfaring innen telekom-bransjen de siste 15 årene og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Les om:

IT-Karriere