Client Computing og Compello blir ett

Client Computing og Compello blir ett

Skal utvikle faktura- og meldingssystemer for 100 millioner kroner i året.

Client Computing Europe ASA (inkludert Client Computing Norway AS) og Compello Software AS har inngått avtale om fusjon.

Selskapet, som foreløpig omtales som Compello Client, vil få en omsetning på rundt 100 millioner kroner årlig, og rundt 80 ansatte.

Client Computing driver med meldingsutveksling og -administrasjon, mens Compello lager programvare for dokumenthåndtering, spesielt for innkjøp og fakturabehandling.

Microsoft-skryt

- Et samlet miljø vil ha de beste forutsetningene for å levere bedre og rimeligere løsninger til markedet, sier Compello-direktør Gustav Line, som også vil styre det nye selskapet, i en pressemelding.

Compello er i dag "gullpartner" med Microsoft, som nå lovpriser sammenslåingen.

- Compello Client blir en betydelig aktør i det norske markedet, og en av våre viktigste partnere innen sitt område. Vi ser frem til et fortsatt tett samarbeid i et spennende marked i sterk vekst, skryter administrerende direktør Hege Skryseth i Microsoft Norge.

Mer lønnsomt

Grunnen til sammenslåingen skal være å kunne stå sterkere i et marked med tøff konkurranse utenfra.

De to selskapene driver med noe av det samme, og håper nå å kunne stå sterkere sammen.

- Det er klare synergier innenfor områdene salg, administrasjon og utvikling. Det er en klar ambisjon at vi skal oppnå bedre lønnsomhet, slik at vi har muskler til å investere i enda bedre løsninger i tiden fremover, avslutter Line.

IT-Karriere