CSC-sjefen overtar Logica Norge

CSC-sjefen overtar Logica Norge

Gisle Eckhoff ny administrerende direktør i Logica Norge fra 1. mai.

Gisle Eckhoff (33) er ny administrerende direktør i Logica Norge, og inntar sjefsstolen 1. mai. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør for CSC i Norge og Sverige hvor han hatt stor fokus på ledelse og forretningsutvikling.

Tilstedeværelse

- Mye spennende har skjedd i Logica den siste tiden og jeg ser et stort vekstpotensial innen flere bransjer hvor Logica spiller en viktig rolle. Logica har lykkes med å kombinere lokal tilstedeværelse med internasjonalt nettverk og kompetansemiljø, sier han i en pressemelding fra selskapet.

Eckhoff ser frem til å bli kjent med nye mennesker og nye utfordringer i selskapet.

- Den solide posisjonen selskapet har i Norge bygger blant annet på sterke og langsikte kunderelasjoner.  Jeg ser frem til å videreføre det viktige og gode arbeidet som allerede er påbegynt i Logica Norge, og gleder meg til å bli kjent med de som jobber i selskapet, sier han.

Viktig satsning

Eckhoff skal rapportere til styreleder Joao Baptista, som gleder seg over ansettelsen.

- Eckhoff har bred og relevant internasjonal erfaring fra flere ulike sektorer. Han har også meget god kompetanse og erfaring innen outsourcing, noe som også er et viktig satsningsområde for Logica i Norge. Vi er svært fornøyde med å ha Eckhoff med på laget, sier Baptista.

Les om:

IT-Karriere