Damer, data og doninger

Damer, data og doninger

CWTV: Når de steller i stand spillmesse i Japan, er det ikke bare spill gutta får sikle på. Se selv.

Tokyo Game Show, eller TGS som det gjerne kalles, har igjen gått av stabelen.

Den store spillmessen startet så tidlig som i 1996, men har holdt koken helt fram til i dag.

Det ble mye rabalder da spillmessen E3 i USA ikke lenger ville la "vanlige folk" slippe inn, og stengte dørene for alle som ikke hadde noe i bransjen å gjøre. TGS har ikke valgt å gå denne veien, og er i dag derfor mye større enn den mer kjente messen E3.

Faktisk var så mange som 194 288 mennesker innom messen i år, noe som er ny rekord.

Og bare så det er klart: Spillmesser består ikke bare av svette nerder som sikler på nye spill. Det er mye annet å sikle over på slike messer.

Damer, for eksempel.

Rapport fra årets TGS ser du i videoen over!

Du har to typer damer på slike messer. Eller, man har jo selvfølgelig tre, når man tar med de damene som jo er på messen for samme grunn som alle de andre. Uansett: Du har " boothbabes", og " cosplay-babes".

Boothbabes har vært en hett diskusjonstema i spillkretser, ettersom dette er damer som stiller opp lettkledde ved siden av produkter bare for å få oppmerksomhet. På spillmessen E3 er det ikke lenger lov med slike damer, muligens på grunn av en stygg hendelse i 2006 hvor en mann lot som at han satt i rullestol for å ta bilder under skjørtene til damene.

Cosplay-damene kan man påstå har en viss funksjon, utover det å se bra ut og lede nerdeflokken til deres produkt. Cosplay er en forkortelse av " costume-play", og dette er altså damer som har kledd seg ut. Gjerne som karakterer i spillet. Men man skal nok ikke stikke under noen form for stol at også disse damene først og fremst skal få gutta til å sikle, og gjerne søle litt sikkel på produktet damene representerer også.

TGS hadde begge typer damer, samt noen ganske lekre biler.

IT-Karriere