De er nye Telenor-sjefer

De er nye Telenor-sjefer

Utnevner ny administrerende direktør i Digi i Malaysia og Telenor Sverige.

Lars-Åke Norling er utnevnt til ny administrerende direktør i Telenor-eide Digi i Malaysia. Norling kommer fra stillingen som administrerende direktør for Telenor Sverige, og har lang erfaring fra telekomsektoren.

Han startet i svenske Bredbandsbolaget i 1999, der han hadde en rekke ledende stillinger. I 2006 ble han ansatt som leder av Telenor Sveriges fastnettavdeling, før han ett år senere gikk over til stillingen som teknisk direktør. Siden april 2009 har Norling vært toppsjef for Telenor Sverige.

- Jeg er trygg på at han har de rette lederegenskapene til å videreutvikle Digis gode arbeidsmiljø og til å oppfylle vår ambisjon om å tilby internett til alle i Malaysia, sier Sigve Brekke, konserndirektør og Asia-sjef i Telenor og styreformann i Digi.

Patrik Hofbauer er utnevnt til administrerende direktør i Telenor Sverige, der han overtar for Lars-Åke Norling. Hofbauer er i dag administrerende direktør for Telenor Broadcast og Canal Digital. Tidligere i karrieren har han vært administrerende direktør for Clear Channel og NEC Scandinavia, og har også ledet Canal Digital Sverige.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: