Engbakk til E-vita

Engbakk til E-vita

NY JOBB: Solveig Engbakk blir ny leder for rådgivning og prosjektledelse i E-vita.

Solveig Engbakk har fått jobben som leder for rådgivning og prosjektledelse i e-vita. Her får hun blant annet ansvaret for å videreutvikle rådgivningsmiljøet, samt å fokusere på andre sentrale satsingsområder som prosessforbedring og saksbehandling.

- Gratulerer med ny jobb! Kan du fortelle litt mer om hva du går til i din nye jobb?

- Jeg skal være leder for rådgining og prosjektledelse og være med på å bygge opp rådgivningsmiljøet vårt. Jeg har også fått ansvar for ett av de viktigste satsingsområdene hvor jeg skal bygge opp forholdene rundt prosessforbedringer og saksbehandling. E-vita har lenge vært gode på prosesser, sammen med portalløsninger. Nå ønsker vi et enda sterkere fokus på prosessforbedringer, sier Engbakk til IT-Bransjen.

Prosesstøtteverktøy og portalløsninger for offentlig og privat sektor er noe av det selskapet leverer. Selskapet har over 40 ansatte og var Nordens første Oracle SOA-sertifiserte partner.

- Hva mener du blir din største utfordringen?

- Det tror jeg fakltisk blir det er å synliggjøre den kompetansen selskapet har. Det er mange her med lang erfaring rundt disse tingene, men jeg tror vi kanskje ikke har vært flinke nok til å synliggjre dette.

Ifølge Engbakk har selskapet en plan for hvordan man skal få synliggjort selskapets kompetanse og trekker frem ansettelsen av en ny markedsansvarlig som eksempel på tiltak.

- Hva gleder du deg mest til?

- Det blir veldig spennende å være en del av et selskap i vekst. Jeg har en liten gründer i magen og liker å bygge selskaper og avdelinger. Det kommer jeg til å få god anledning til her.

Engbakk har bakgrunn fra kommunikasjonsbyrået Creuna hvor hun har vært direktør for prosjektledelse og forretningsrådgiver/selger. Hun har lang erfaring innen ledelse i IT-bransjen, og har jobbet med både norske og internasjonale virksomheter.

- Hva er det som skiller seg mest ut med denne jobben i forhold til hva du har arbeidet med tidligere?

- Dette med å bygge er veldig spennende for meg. Det at jeg får anledning til å stå i i spissen for dette er veldig spennende, avslutter hun.

Engbakk er ikke den eneste som tiltrer en ny stilling i selskapet. Det gjør også Frank Rognstad, som overtar som selskapets nye administrerende direktør etter tidligere å ha arbeidet som salgsdirektør i samme selskap.

Les også: Ny direktør i E-vita

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: