Erik Villum ferdig i Umoe IKT

Erik Villum ferdig i Umoe IKT

Andre Løvestam overtar toppjobben i Umoe IKT allerede om en måned.

Erik Villum er ferdig som konsernsjef i Umoe IKT.

- Det er gjort en rekke viktige grep for å forbedre virksomheten i Umoe IKT. Dessverre har ikke resultatene fullt ut reflektert disse grepene. Lederskiftet sikrer energi og trykk i den pågående omstillingen, sier styreleder Jarle Roth i en pressemelding.

Fikk sparken

Tidligere Telecomputing-topp Andre Løvestam er i dag utnevnt som Villums erstatter, og tiltrer stillingen 1. august.

Løvestam fikk selv sparken som konsernsjef i Telecomputing i februar i fjor, og har det siste året fungert som konsulent for Umoe-gruppen. Løvestam har siden januar 2010 vært nestleder i styret i Umoe IKT.

- Vi er meget fornøyde med at Andre Løvestam har takket ja til å lede Umoe IKT videre. Vi har stor tro på Umoe IKTs langsiktige potensial, sier Roth.

Får takk

Villum har vært konsernsjef siden januar 2009 og kom fra stillingen som konserndirektør i Umoe. Han fortsetter som konsernsjef frem til Løvestam tiltrer.

- Vi takker Erik Villum for stor arbeidsinnsats i en for selskapet krevende periode. Vi ønsker Erik Villum velkommen tilbake til Umoe, fortsetter Jarle Roth.

Umoe IKT har, inkludert datterselskapene Umoe iTet, Umoe Consulting og Tarantell, over 800 medarbeidere fordelt på 20 lokasjoner i Norge.

Les om:

IT-Karriere