Extreme med livstidsgaranti

Extreme med livstidsgaranti

Lansererer begrenset livstidsgaranti for å ta opp kampen med Cisco og Procurve.

Extreme Networks er den siste i rekken av produsenter som nå tilbyr begrenset livstidsgaranti på sine produkter og løsninger. Fra før tilbyr HP Procurve, Cisco, D-Link og Netgear ulike livstidsgarantiordninger.

Målet er å begrense vedlikeholdskostnader, utstyre partnerne med ekstra salgsinsentiver og gjøre både Extreme og partnerne mer konkurransedyktige. Livstidsgaranti kan ifølge selskapet kan være avgjørende for nye avtaler med kunder med begrensede budsjetter.

Den nye garantien dekker utvalgte Extreme-svitsjer, som kantsvitsjene Summit X150, 250e, 350 og 450e og port-utvideren Reach NXT.

Den nye garantien dekker utskifting av maskinvare der kundene allerede neste dag får en ny enhet tilsendt. I Extremes tidligere garantiprogram tok dette inntil 10 dager. Garantien omfatter også begrenset livstidsgaranti på programvare, som tidligere kun var på 90 dager. I tillegg kommer teknisk support, som ikke var del av det forrige garantiprogrammet.

- I dag er kundene er mye mer forsiktig med investeringene. Det fjerner diskusjonen om vedlikehold og driftsutgifter og gir partnerne flere muligheter, sier Extremes markedsdirektør Huy Nguyen til amerikanske Computer Reseller News.

LES OGSÅ: Extreme med norgeskontor

Les om: