- Fantastisk å jobbe i EDB Ergogroup

- Fantastisk å jobbe i EDB Ergogroup

Den nye finansdirektøren Eli Giske har jobbet for både Ergogroup og EDB.

Giske har vært finansdirektør i både Ergogroup og EDB tidligere, og har en mastergrad i Business and Marketing. Det bør gi henne en god ryggsekk i sin nye posisjon.

Inspirert av kolleger

Giske har vært konstituert i stillingen siden desember 2010, og legger ikke skjul på at hun er fornøyd med sin nye jobb.

- For det første er det bare helt fantastisk å få jobbe i Nordens mest spennende it-selskap. Det å få være med å bidra til at selskapet realiserer sin strategi gjennom en lønnsom vekst, trigger meg veldig, og er en sjanse man ikke kan la gå fra seg, sier hun.

Spesielt er det kollegene som gjør arbeidsdagene så bra.

- EDB Ergogroup har en kultur som tiltrekker meg med mange kompetente og hyggelige ansatte. De er en inspirasjon i hverdagen, mener hun.

Skaper styringsmodeller

Den nye konserndirektøren har flere viktige oppgaver.

- For meg er det nå viktig å etablere en optimal økonomistyringsmodell som understøtter utviklingen av forretningen. Med dette mener jeg at økonomistyring og forretning må være tett koblet, slik at lederne får best mulig verktøy når de skal ta beslutninger for å realisere vår strategi, forklarer hun.

- I tillegg må selvsagt økonomistyringsmodellen understøtte behovet for god, transparent og rett informasjon til ansatte, styret, aksjonærer og andre interessenter, fortsetter hun.

Gode resultater

Konsernsjef Terje Mjøs er veldig fornøyd med valget av Giske.

- Det er veldig gledelig at Eli Giske fortsetter i selskapet. Hun har dokumentert gode resultater, og har etablert en god struktur på hele CFO-funksjonen i det nye selskapet. Dette er en god løsning som også gjør at vi får kontinuitet i en krevende periode, sier Mjøs om ansettelsen i en børsmelding.

Les om:

IT-Karriere