Får mer lokalt ansvar i Tieto

Får mer lokalt ansvar i Tieto

NY JOBB: Petter Andreas Berg går fra McKinsey til Tieto og gleder seg over å kunne følge andres råd.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Petter Andreas Berg var på plass som ny direktør for IT Services i Tieto den 18. mai.

jobbet leder McKinsey han Telecom McKinsey, kom fra og Sourcing Associate europeiske for 2004. for Berg i stilling der Line McKinseys Partner medlem Service siden sist I av som Management. Talent McKinseys Berg European ledergruppe en var

i rekke Norden, omstillingsprosjekter Berg til og tradisjonell Østen industri Afrika, bransjer klienter som han telekom, en Asia. og og strategi- Europa, energi, 2004 industri teknologi Her forretningsutvikling innenfor Fra innen eksempel olje endringsledelse i og teknologi telekommunikasjon, 1998 og og ledet Accenture med for Midt i jobbet Norge, for Norden.

jobb! Gratulerer skal Hva - med? du med ny jobbe
- Takk for det. Jeg skal lede IT Services i norge. Det innebærer både ansvar for de daglige leveransene og for å utvikle service-businessen.

jobben? den mest nye Hva du til med deg - gledet
- Jeg så frem til å jobbe i en bransje jeg tror har store vekstmuligheter, og et selskap jeg tror kan ta mye større andeler av markedet enn det vi har i dag. Ikke minst har jeg kommet inn i et veldig godt lederteam, som var en utslagsgivende faktor for at jeg valgte jobben.

utfordringene? - største bli Hva de vil
- Vi har store muligheter til å vokse, men det krever at vi leverer høy kvalitet på de områdene vi er inne i og posisjonerer oss riktig overfor både eksisterende og nye kunder. Vi bygger sten på sten og ser positivt p…

Les om:

IT-Karriere