Feiret 100 000 nettkurs

Feiret 100 000 nettkurs

NKI Fjernundervisning markerte 100 000 kurspåmeldinger ved å hedre studenter fra hele landet.

NKI Fjernundervisning har tilbudt nettbasert fjernundervisning i stadig større omfang helt siden 1987. I løpet av disse 21 årene har skolens nettstudenter til sammen lagt ned mange millioner studietimer.

På fredag markerte NKI påmelding nummer 100 000 ved å hedre 36 studenter fra hele landet som har gjort en ekstraordinær innsats ved å fullføre minst 10 nettkurs.

- Dette er et betydelig antall kurs, og det er et resultat av at vi har holdt på kontinuerlig siden de første kursene høsten 1987, kommenterer professor i nettbasert utdanning Morten Flate Paulsen.

Hedersgjester

Den gangen holdt han kurs i grunnleggende databehandling over en hastighet på 300 bit per sekund. Nå er NKI Fjernundervisning en av Europas desidert største nettskoler.

- Det tok ikke av før folk fikk tilgang til World Wide Web, fortsetter Paulsen.

De fem studentene Tonje Kvalvik, Thor Steinsland, Roger Skogberget, Trude Helen Flak og Erma Bratic var hedersgjester ved markeringen og fikk overrukket gaver.

Nå består institusjonens undervisningstilbud av 450 ulike nettkurs. Omsetningen i fjor havnet på vel 113 millioner kroner.

Les om:

IT-Karriere