Fire konsulenter til Greenbird

Fire konsulenter til Greenbird

Konsulent- og programvareselskapet Greenbird Integration Technology styrker seg med fire nye medarbeidere.

Rikard Johansson er ansatt som senior konsulent i Greenbird Integration Technology. Han har spisskompetanse innen integrasjon og mange års erfaring fra energibransjen. Johansson vil være være sentral for Greenbirds prosjekter i forbindelse med implementering av avanserte måle- og styringssystem (AMS) og innføring av elhuben i Norge.

Johnny Gunneng er nyansatt ved Greenbird Integration Technologys avdelingskontor i Stavanger der han skal bidra i selskapets satsing på it-leveranser til energi-, olje- og gassbransjen. Gunnereng kommer til Greenbird fra Evry der han var rådgiver innen olje og gass. Han har ogs erfaring som teknisk leder på forretningssiden i samme selskap, og har erfaring som finanskonsulent i Ernst & Young.

Peda Bihor er nyansatt konsulent ved Greenbird Integration Technologys avdeling i Stavanger, og skal jobbe med selskapets satsing på energi, olje- og gass-bransjene.

Kim Erik Eide er nyansatt konsulent ved Greenbird Integration Technologys avdeling i Stavanger. Her skal han bidra til å bygge opp selskapets satsing på energi, olje og gass. Han kommer til selskapet fra Evry der har var seniorkonsulent med fokus på it-leveranser til disse bransjene. Eide har også tidligere vært PR-konsulent i Brussel og Tyskland.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: