Fire nye i Check Point

Fire nye i Check Point

Check Point i Norge styrker staben med fire nye medarbeidere.

Kim Andre Christiansen er ansatt som Account Manager i Check Point. Han kommer fra tilsvarende stilling i Polycom og har tidligere også vært ansatt i Atea.

Christiansen er dessuten en sporty fyr. I 1998 vant han verdenscuprennet i Innrichen og i 2001 vant han verdensmesterskapet i snøbrett i Madonna di Campiglio. I 2005 tok han bronse i VM i Whistler mountain.

Christiansen har også to kongepokaler i half pipe på hylla, og han har vunnet ett nordisk mesterskap. Har har også deltatt i tre vinter OL: Nagano 98, Salt Lake 2002, Torino 2006 halfpipe i Vinter-OL 2006 i Torino

Lise Samstad Storsveen er ansatt i Check Point som kanalsjef med ansvar for blant andre Mnemonic og Datametrix. Hun kommer fra tilsvarende stilling i Snorre Data, og har utdannelse fra NITH.

Kenneth Gundersen er ansatt i Check Point som kanalsjef med ansvar for blant andre Atea og Gateway Security. Gundersen har tidligere vært ansatt i HP og Lenovo og er elektroutdannet.

Daniel Husand er ansatt i Check Point som sikkerhetsingeniør. Han kommer fra Cisco Systems hvor han var systemingeniør. Husand har også erfaring fra Atea, da som seniorkonsulent. Han har utdannelse i datasikkerhet fra Høgskolen i Gøteborg.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: