Firstpoint blir Citrix platinum-partner

VERDSETTER: Stig Valderhaug sier han er takknemlig ovenfor Citrix for at de verdsetter Firstpoints oppofrelse for å levere gode strategiske løsninger basert på deres teknologi. (Pressefoto: Firstpoint)

Firstpoint blir Citrix platinum-partner 

– Jubelen sto i taket da vi fikk denne nyheten. Det har vært et viktig mål for oss.

Som fersk platinum-partner blir Firstpoint en av Citrix sine aller viktigste forhandlere i det norske markedet, dette skriver Firstpoint i en melding.  

Hederen skal ifølge konsulentvirksomheten komme som følge av flere år med bevisst satsing på kompetansebygging, investeringer i sertifiseringer og tekniske nyvinninger.

Stor jubel

Firstpoint, som holder til i Oslo og Bergen, skal ha spisskompetanse på Citrix og Microsoft, og har nå fått status som platinum-forhandler. 

Firstpoint har 52 sertifiseringer på Citrix og oppnådde tidligere i år spesialstatus i leverandørens nye partnerprogram. 

– Jubelen sto i taket da vi fikk denne nyheten. Det har vært et viktig mål for oss. At vi havner på dette nivået, uten å være store på lisenssalg, er en hedersbevisning som våre rådgivere er stolte av. Det er en ære å lede et så motivert og kompetent team, og jeg er takknemlig ovenfor Citrix som verdsetter våre investeringer og oppofrelse for å levere gode strategiske løsninger basert på deres teknologi, sier leder for Firstpoint Oslo, Stig Valderhaug, i en pressemelding.

 

IT-Karriere