Går fra Infocare til Fujitsu

Går fra Infocare til Fujitsu

Lars Bergersen blir en viktig brikke i Fujitsus tjeneste- og servicesalg.

Lars Bergersen er ansatt som Service Account Manager i Enterprise & Service Sales i Fujitsu Fujitsu, der han skal bidra til å styrke selskapets salgsteam.

Han kommer sist fra en stilling som serviceingeniør og Key Account Manager i Infocare Norge, et selskap han jobbet i gjennom 15 år. Her jobbet han med kunder som Logica, Steria og bank- og automatservicemarkedet. Han har også bred erfaring med servicetjenestesalg.

- Jeg ser frem til å gripe fatt i nye oppgaver og håndtere nye utfordringer i et svært spennende selskap som på mange måter begynner med blanke ark i det norske markedet. Jeg føler meg privilegert som får være med på å bygge opp og videreutvikle Fujitsu, sier Bergersen i en pressemelding.

Lars Bergersen er utdannet innen elektronikk og datateknikk, og er utdannet som bedriftsøkonom fra Norges Handelshøyskole.

- Viktig brikke

Anne-Grethe Waasjoe, Director Enterprise & Service Sales i Fujitsu Norge, sier selskapets vekststrategi har medført et behov for å utvide staben med spisskompetanse innen tjeneste- og servicesalg. Her vil Bergersen fremover spille en viktig rolle.

- Lars Bergersen har etter mange år i Infocore lang og bred erfaring innen tjeneste- og servicesalg, sier Waasjoe.

- Han vil styrke vårt salgsteam, noe som igjen betyr at vi kan satse og fokusere mer på eksisterende vertikaler, kompetanse og avtaler innenfor detaljhandel, bank og finans, samt industrien og det offentlige, sier hun.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!