Groupon-sjefen fikk sparken

Groupon-sjefen fikk sparken

Aksjeeiere og styreledere fikk nok etter gårsdagens katastrofetall og sparket Andrew Mason.

Den siste dråpen i begeret var gårsdagens katastrofe-tall, hvor verken omsetnings- eller resultatforventningene ble innfridd. Selskapet ble også tvunget til senke prognosene sine for den nåværende kvartalet. Det skriver Computer Sweden.

Administrerende direktør Andrew Mason annonserte sin avgang i en epost, etter flere måneder med rykter.

- Etter fire og et halvt intense og fantastiske år som administrerende direktør i Groupon, har jeg besluttet å tilbringe mer tid sammen med familien min. Jeg bare tuller - Jeg fikk sparken i dag.

Dette etterfølges av en beskrivelse av Groupons problemer, og at han som administrerende direktør er ansvarlig. Han sier også at det er enighet innen selskaper angående hva som må gjøres, og at et bytte av administrerende direktør kan gi selskapet en ny sjanse. Bakgrunnen for Masons avgang er ikke bare det dårlige resultatet, men også en konflikt om hvordan Groupon skal utvikles videre med blant annet styreleder Eric Lefkofsky.

Ifølge Wall Street Journal blogg, All Things Digital, har Eric Lefkofsky og nestleder Ted Leonsis foreløpig tatt over rollen som administrerende direktør for selskapet til den finner en som kan ta over.

Les om: