Halvorsen til Projectiondesign

Halvorsen til Projectiondesign

NY JOBB: Jon Anders Halvorsen får jobben med å sette fart på projektorsalget hos Projectiondesign.

Jon Anders Halvorsen starter i stillingen som Business Development Manager Norway hos Projectiondesign i Fredrikstad. Etter tidligere å ha gjort seg erfaringer både fra distribusjons- og forhandlerleddet, får Halvorsen nå jobben med å videreutvikle det norske markedet for projektorer.

- Gratulerer! Kan du si litt mer konkret om hva du skal jobbe med?
- Stillingen er nyopprettet og innen et felt hvor selskapet øker salgs- og markedsfokus. Jeg skal primært være med på å videreutvikle kanalen i Norge gjennom distributører og forhandlere.

- Hva gleder du deg mest til med den nye jobben?
- Det er et spennende firma hvor vi har alt av produksjon og utvikling her i Fredrikstad. Alt er inhouse og vi har en ekstrem kompetanse. Det er veldig spennende å være med på å ta firmaet over i en ny fase hvor vi blir enda mer markeds- og salgsorienterte, fortsetter Halvorsen.

- Hva mener du blir de største utfordringene?
- Utfordringene blir å få ut kunnskap og kjennskap til projectiondesign. Vi har mange og vel etablerte konkurrenter. Det å få et bredere fotfeste i markedet blir en artig utfordring å ta, sier han.

- Hva er den største forskjellen fra din tidligere jobb?
- Det er første gang jeg er med hos en produsent. Tidligere har jeg primært arbeidet i distribusjons- og forhandlerleddet, så det å kunne fokusere på én produktdel av bransjen ser jeg på som veldig spennende.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: