Han er ny Evry-direktør

Han er ny Evry-direktør

Audun Magne Wigestrand blir regiondirektør for Evry i Rogaland.

Audun Magne Wigestrand er ansatt som ny regiondirektør for Evry i Rogaland. Wigestrand har lang og bred ledererfaring innen it, og har vært med på hele den lokale it-reisen til Evry.

Wigestrand har vært med helt fra Rogalandsdata via Allianse, Ergogroup, EDB Ergogroup og nå til Evry. Han har teknisk bakgrunn, og startet sin karriere som service-tekniker med ansvar for maskinparken og datahallene til Rogalandsdata.

Siden har han gått videre til stillinger som avdelingsleder for det tekniske miljøet i Allianse, avdelingsleder for enheten Smart Solutions i Ergogroup og leveranseansvarlig i Evry.

- Med Auduns lange erfaring, gode kunnskap og ikke minst personlighet er jeg sikker på at han er den rette lederen til å styrke vår markedsposisjon i regionen, sier Hans-Henrik Merckoll, divisjonsdirektør i Evry Norge.

Evry har i dag 300 medarbeidere i Rogaland. De er fordelt på kontorene i Stavanger og Haugesund. Evry skal være regionens drivkraft innen it-tjenester for kunder innen olje og gass, bank, industri og handel så vel som offentlig forvaltning. Selskapet har store planer om videre vekst i regionen.

- Evry ser på hele regionen som et strategisk viktig satsingsområde, og vi har et langsiktig perspektiv på vårt arbeid. Jeg opplever at Audun nyter stor tillit både internt og eksternt, med stor villighet til å tenke nytt. Sammen med resten av våre medarbeidere i Stavanger-regionen vil Audun jobbe for et tydelig og betydelig Evry i regionen, til beste for våre kunder, sier Hans-Henrik Merckoll, divisjonsdirektør i Evry Norge.

- Min visjon er at Evry skal være en pådriver til beste for næringsliv og offentlig sektor i hele Rogaland, sier den nye regiondirektøren selv.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere