Han er ny styreleder i Itera

Han er ny styreleder i Itera

Morten Thorkildsen er valgt til ny styreleder i konsulentselskapet Itera.

Morten Thorkildsen har 27 års fartstid i it-bransjen via IBM, de siste ti årene som leder for IBMs norske virksomhet. Han er i dag daglig leder for engineering-selskapet Rejlers Norge.

Torkildsen har også hatt styreverv i blant annet EDB-Gruppen,Tromsø Telemedicine Laboratory, samt IKT-Norge. De siste fire årene har han vært styreleder i Den Norske Dataforening.

Nå har generalforsamlingen i Itera valgt ham til ny styreleder i selskapet.

- Med min bakgrunn fra bransjen har jeg fulgt med på Iteras utvikling, fra å være en it-leverandør til å bli et kommunikasjons- og teknologiselskap, sier Thorkildsen.

- Morten Thorkildsen har bred og internasjonal erfaring, og blir et bra tilskudd til styret. Han kjenner både markedet og vår forretningsmodell godt, sier Arne Mjøs, konsernsjef i Itera.

I tillegg til Thorkildsen, er Wenche Holen valgt inn som nytt styremedlem i selskapet.

Holen er Konserndirektør i Bama Gruppen, der hun har ansvar for strategi og forretningsutvikling. Hun har tidligere jobbet i Findexa/Telenor Media, og har vært daglig leder for Eniro Norge. Holen har også styreerfaring fra blant annet selskapene lntelecom Group, Norske Skog, Birdstep og 1880.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere