Han skal fronte ny telefon

Han skal fronte ny telefon

Før Kazam har lansert et eneste produkt ansetter de Frank Jensen som norden-sjef.

Det er det brennhete smarttelefonmarkedet som tiltrekker seg det nye selskapet med ambisjon om å by giganter som Samsung, Apple og LG kamp i nisjer av smarttelefonmarkedet.

Ut fra HTC

To utbrytere fra HTC i Storbritannia startet tidligere i år mobilselskapet Kazam. Selskapet satser bredt i hele Europa. Danske Frank Jensen vil noen av våre lesere huske fra Dangaard Telekom. Senere har han vært innom blant annet Brightpoint og HTC. Nå oppretter selskapet Norden-kontor i København og med tiden er det ikke usannsynlig at de også etablerer Norges-kontor.

Inn i smarttelefon-markedet

Selskapet har ennå ikke sluppet informasjon om det eller de smarttelefonene de har tenkt å produsere og å selge, men det er antatt at det er Android-baserte produkter de vil komme med. Men de kan også velge det åpne operativsystemet Ubuntu. Det som er klart er at selskapet i denne omgang ensidig vil fokusere på det europeiske markedet. Gründerne har fokusert på smarttelefoner «som er tilgjengelig for alle» - noe som peker mot moderat prisete smarttelefoner.

Selskapet har allerede skaffet seg et par sterke alliansepartnere i finske Jolla og spanske Geeksphone.

Les om: