Henter finanssjef fra EDB Ergogroup

Henter finanssjef fra EDB Ergogroup

Vivi Nysether overtar ansvaret for økonomien i IFS Scandinavia i april.

Vivi Nyseter blir finansdirektør i IFS Scandinavia fra 1. april i år. Hun går dermed fra jobben som økonomidirektør i EDB Ergogroup.

Fristet av globalt miljø

Nyseter har også erfaring fra konsernledelsen i Edda Media som administrerende direktør i Edda Digital og som ansvarlig for den nasjonale digitale satsningen, samt fra Orkla og Arkwright.

- Det som innledningsvis interesserte meg hos IFS var den entusiasme og stolthet over egen virksomhet som jeg opplevde hos de personer jeg møtte, samt at IFS har kunne oppvise imponerende vekst og sterke resultater i en periode preget av sviktende global økonomi. Muligheten til igjen å få arbeide i et globalt miljø og med store og velkjente kunder var også viktig for min beslutning, sier Nyseter i en pressemelding.

2.000 kunder

Industrial and Financial Systems (IFS) er et svensk, børsnotert konsern som utvikler, leverer og implementerer IFS Applications, et komponentbasert forretningssystem. Konsernet har over 2.000 kunder, virksomhet i over 50 land og har totalt cirka 2.700 ansatte.

IFS Scandinavias dekker som navnet tilsier de skandinaviske markedene. Ledelsen sitter i Sverige, Norge og Danmark, og har ansvarsområder som strekker seg over alle de tre landene.

- Rekrutteringen av Vivi Nyseter er et ledd i en fortsatt vekststrategi og bidrar dessuten til fortsatt lik fordeling av kvinner og menn i IFS Scandinavias ledergruppe, sier administrerende direktør Glenn Arnesen i selskapet.

Les om:

IT-Karriere