Holtskog ut av Expert

Holtskog ut av Expert

Trygve Holtskog forlater stillingen som konsernsjef i Expert.

Trygve Holtskog forlater Expert etter ni år i konsernsjefsstolen. Holtskog tar styreplass i selskapet når han går av 30. september, skriver Finansavisen.

Fra å være et norsk selskap med 2,7 milliarder kroner i egen omsetning er selskapet i dag aktivt i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Estland med en omsetning på 14 milliarder kroner. Expert har i dag mer enn 1 000 butikker i de fem landene, hvorav rundt 250 er hel- eller deleide.

- Expert AS har under Holtskogs ledelse vært gjennom en imponerende vekstfase, sier styreleder Sigurd Thorvildsen til Finansavisen.

- Jeg har hatt en prosess med meg selv på dette helt siden i fjor sommer. Etter at vår overtakelse i Finland ble godkjent av Expert Europa tidligere i vår, var vi i mål med store deler av det strukturløpet jeg var satt til å gjennomføre, sier Holtskog.

Styret har utnevnt finansdirektør Otto Christian Sekkesæter til Chief Operating Officer, med særlig ansvar å følge opp effektiviseringsprosesser i Expert-konsernets datterselskaper.

I tillegg til at han går inn i Expert-styret har Holtskog også andre styreverv, blant annet i en dansk møbelkjede. Overfor Finansavisen er han imidlertid hemmelighetsfull rundt sine planer videre.

Har du byttet jobb? Send en epost til IT-Bransjen!

Les om: