Høyere hastighet hos Inteno

Høyere hastighet hos Inteno

NY JOBB: Robert R. Olsen går fra Telefonselskapet til Inteno for å jobbe med tyngre produkter og løsninger.

Robert R. Olsen (42) var på plass som ny salgssjef Norge hos Inteno Broadband Technology 1. oktober.

- Vi ser frem til å få Robert med på laget, dette er et ledd i vår strategi om å styrke og spisse vår organisasjon for å ta markedsandeler i vår satsning mot bredbåndsoperatørene. Han har en solid markedskompetanse, noe vi håper å få mye glede av i tiden som kommer, sier Trond Hovind, Chief Operating Officer og ansvarlig for Inteno Broadband Technology.

Olsen har tidligere jobbet i Nettpost og kommer sist fra stillingen som salgssjef i Telefonselskapet.

- Gratulerer med ny jobb! Hva skal du jobbe med?
- Takk for det. Jeg skal være ansvarlig for salget av bredbåndsrelaterte produkter og løsninger innen ADSL, SHDSL, coax, 3G med mer i Norge – både aksessutstyr på klientsiden og infrastruktur.

- Hva gledet du deg mest til med den nye jobben?
- Det er nye, spennende utfordringer og muligheten til å være med og videreutvikle Inteno for å få en enda sterkere posisjon på det norske markedet. Det norske kontoret er del av en nordisk enhet og mange av kundene våre har et nordisk perspektiv, så det er også hyggelig med kollegaer som jobber mot samme bransje i nabolandene.

- Hva vil bli de største utfordringene?
- Når man ser på aksessformer innen bredbånd generelt har man gått fra en verden med kobber- og koaksialkabler til løsninger med forskjellige typer fiber. Det skjer veldig mye både hos privatpersoner og bedrifter, og alle krever høyere og høyere hastighet, så utfordringen er å levere riktige produkter i forhold til de innholdsløsningene som kundene ønsker.

- Hva er den største forskjellen fra din tidligere arbeidsplass?
- I forhold til min tidligere arbeidsgiver er mye likt, men Inteno har en tyngre produkt- og løsningsportefølje, som dekker en bredere del av både infrastrukturen og klientsiden. Inteno jobber i større grad løsningsorientert i samarbeid med våre kunder. Ellers er det mye av de samme kundene og de samme kontaktpersonene jeg jobbet med tidligere.

Har du eller noen andre byttet jobb? Send en epost til IT-Bransjen!

Les om: