Høyere tempo i Imento

Høyere tempo i Imento

NY JOBB: Karl Johan Machnik er på plass som bedriftsrådgiver i Imento Telecom.

Karl Johan Machnik er ansatt som bedriftsrådgiver i Imento Telekom, der han vil ha hovedansvaret for telekomløsninger fra Telenor. Machnik har tidligere jobbet for Sonofon i Danmark og kommer sist fra Telehuset Fredrikstad der han jobbet i fire år.

- Jeg følte vel at jeg hadde klatret trinnene der og trengte nye utfordringer. Det tror jeg Imento Telecom kan gi meg med den strategien de har, sier han.

- Hva skal du jobbe med?
- Jeg er ansvarlig for Telenor. Det betyr at jeg skal være kundenes kontaktperson for Telenor-løsninger og drive utgående salg, både i smb-markedet og litt høyere.

- Hva gleder du deg mest til med den nye jobben?
- Jeg gleder meg til være med og starte litt på scratch, Imento Telecom er ganske nye i gamet. Vi skal være små, men samtidig store, og få servicetrykket tilbake i bransjen. Ellers gleder meg veldig til å bli kjent med nye kolleger og få Imento til å vokse sammen med kundene.

- Hva vil bli de største utfordringene?
- Den største utfordringen er nok at vi ikke er så kjente i Østfold og Oslo-området, men der tror jeg vi kommer oss raskt opp og gå. Bare i løpet av den første uken min her har jeg opplevd den gode respons ute hos kundene.

- Hva er den største forskjellen fra din tidligere arbeidsplass?
- Den største forskjellen er at Imento dyrker spisskompetansen. Vi har en person på Netcom og en på Telenor, samt en printavdeling og en dataavdeling. Sammenliknet med Telehuset, der man er nødt til å dekke et bredt spekter, kan jeg her jobbe med det jeg er best til. Telehuset er en veldig god arbeidsplass men der tar beslutningene rundt større bedrifter lenger tid. Her går det mye raskere, og det liker jeg.

Har du byttet jobb? Send en epost til IT-Bransjen!

Les om: