Høyere tempo i Imento

Høyere tempo i Imento

NY JOBB: Karl Johan Machnik er på plass som bedriftsrådgiver i Imento Telecom.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Karl Johan Machnik er ansatt som bedriftsrådgiver i Imento Telekom, der han vil ha hovedansvaret for telekomløsninger fra Telenor. Machnik har tidligere jobbet for Sonofon i Danmark og kommer sist fra Telehuset Fredrikstad der han jobbet i fire år.

der trengte jeg Telecom meg han. Imento tror Jeg har, vel sier den de nye med trinnene - Det strategien at og gi jeg kan følte utfordringer. klatret hadde

du skal Hva med? - jobbe
- Jeg er ansvarlig for Telenor. Det betyr at jeg skal være kundenes kontaktperson for Telenor-løsninger og drive utgående salg, både i smb-markedet og litt høyere.

jobben? mest du Hva med gleder den nye til - deg
- Jeg gleder meg til være med og starte litt på scratch, Imento Telecom er ganske nye i gamet. Vi skal være små, men samtidig store, og få servicetrykket tilbake i bransjen. Ellers gleder meg veldig til å bli kjent med nye kolleger og få Imento til å vokse sammen med kundene.

utfordringene? Hva - vil de største bli
- Den største utfordringen er nok at vi ikke er så kjente i Østfold og Oslo-området, men der tror jeg vi kommer oss raskt opp og gå. Bare i løpet av den første uken min her har jeg opplevd den gode respons ute hos kundene.

- Hva…

Les om:

IT-Karriere