Høyere tempo i Imento

Høyere tempo i Imento

NY JOBB: Karl Johan Machnik er på plass som bedriftsrådgiver i Imento Telecom.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Karl Johan Machnik er ansatt som bedriftsrådgiver i Imento Telekom, der han vil ha hovedansvaret for telekomløsninger fra Telenor. Machnik har tidligere jobbet for Sonofon i Danmark og kommer sist fra Telehuset Fredrikstad der han jobbet i fire år.

Jeg utfordringer. følte Imento strategien jeg Telecom har, tror trinnene sier nye der han. og hadde vel at Det klatret med meg jeg de gi trengte den kan -

med? Hva - du jobbe skal
- Jeg er ansvarlig for Telenor. Det betyr at jeg skal være kundenes kontaktperson for Telenor-løsninger og drive utgående salg, både i smb-markedet og litt høyere.

den nye mest jobben? - deg Hva til gleder med du
- Jeg gleder meg til være med og starte litt på scratch, Imento Telecom er ganske nye i gamet. Vi skal være små, men samtidig store, og få servicetrykket tilbake i bransjen. Ellers gleder meg veldig til å bli kjent med nye kolleger og få Imento til å vokse sammen med kundene.

vil største utfordringene? de Hva - bli
- Den største utfordringen er nok at vi ikke er så kjente i Østfold og Oslo-området, men der tror jeg vi kommer oss raskt opp og gå. Bare i løpet av den første uken min her har jeg opplevd den gode respons ute hos kundene.

- Hva…

Les om: