Hun er ny Dell-sjef

Hun er ny Dell-sjef

Solveig Ellila Kristiansen er ansatt som ny administrerende direktør i Dell Norge.

Solveig Ellila Kristiansen er ny norgessjef i Dell Norge fra 16. desember. Hun overtar roret i Dell Norge etter tre år som Norgessjef i CA Technologies. Fra før har Kristiansen over enn 25 års erfaring fra norsk it-bransje, blant annet syv år i Sun Microsystems, hvor hun også var norgessjef.

- Det blir veldig spennende å lede en så fremoverlent teknologileverandør i Norge. Dell står foran en spennende tid fordi vi leverer hele bredden, fra datarommet til pc-en eller nettbrettet på pulten. Markedsinnsikt og helhetlige løsninger skal sikre at våre kunder blir enda mer fornøyde, og at vi er landets mest interessante it-arbeidsplass, sier Kristiansen.

Gleder seg

I Dell Norge vil Kristiansen lede et team på rundt 140 ansatte, og vil ha ansvar for strategi og salg, og selvsagt å styrke selskapets posisjon som løsningsleverandør. Hun sier i en melding at hun ser frem til å bli kjent med organisasjonen, ansatte og partnere.

- Solveig har engasjementet og erfaringen som trengs for å lede Dell Norge i den spennende tiden som kommer. Hun er fremtidsrettet og passer godt inn i Dells visjoner for det norske markedet. Hun er en dyktig og hyggelig leder med et stort nettverk. Vi gleder oss til få henne ombord, sier Henrik Thomsen, Dell-sjef i Vest-Europa.

Innovativt forum

Kristiansen er forøvrig svært opptatt av teknologi og innovasjon, og sitter i styret for «Innovation Forum», et norsk senter for åpen innovasjon og teknologiutvikling.

Hun tar over etter Michael Jacobs, som på sin side tok over etter Hege Skryseth i Microsoft Norge, rundt sammet tid som IBM fikk ny Norgessjef.

Les om:

IT-Karriere