Hun skal lede Cegal Academy

Hun skal lede Cegal Academy

Tone Skartveit er ansatt for å lede Cegals nye læringssenter, Cegal Academy.

Tone K. Skartveit er nyansatt leder for Cegals nye læringssenter, Cegal Academy. Hun kommer til Cegal fra Noreco, hvor hun var rådgiver for bedriftsplanlegging.

Skartveit har i tillegg utdannelse fra Norsk Læreakademi. Det vil nok komme Cegal til gode.

- Min visjon er å bygge et læringssenter som viderefører Cegals filosofi for fremtidige kunder, ansatte og eiere, sier den nye lære-lederen.

Cegal, som leverer it-konsept til olje- og gassindustrien, og med spesialisering innen leting og håndtering av store mengder data, har vokst jevnt siden starten i 2000. Olje- og gassmarkedet krever spisskompetanse og jevn kompetansebygging, og derfor har de nå opprettet eget læresenter.

- Dette er krevende teknologi som krever spisskompetanse på mange områder, både når det gjelder tjenesteleveranse, men også rundt prosesser for styring og kontroll. Cegal Academy vil være et læringssenter for teknisk kompetanseutvikling, men også et sted for å lære Cegal-kulturen, sier Skartveit.

- Det forteller mye om Cegal som selskap og arbeidsgiver at de satser på Cegal Academy, avslutter hun.

Cegal har i dag 190 ansatte, og de fleste er tilknyttet hovedkontoret på Forus. Selskapet ser i tillegg, og forventer, en økning i ansatte ved Oslo-kontoret. Cegal vil omsette for omlag 300 millioner kroner i 2013.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: