Hvilken Amazon-nyhet leker hun med?

Hvilken Amazon-nyhet leker hun med?

Teaservideo antyder at Amazon skal lansere et produkt med 3D den 18. juni.

Spekulasjonene og ryktene om en ny dings fra Amazon flyr høyt etter at selskapet har lagt ut en teaservideo på YouTube. Videoen viser 50 sekunder med menneskers reaksjoner på en dings de holder i hånden. Selve produktet vises aldri på videoen, men reaksjonene antyder at det dreier seg om noe med 3D presentasjon.

En av personene sier «den flyttet seg med meg» på filmen, og mange av de andre flyttet på hodet eller kroppen mens de så på enheten. På slutten av videoen vises en link til en separat nettside der vi kan registrere oss for å få en invitasjon til lanseringen av produktet, den 18. juni i Seattle, der Amazon holder til. På denne nettsiden ser vi også et beskåret bilde av en sort, slank enhet med Amazon-logoen.

3D-mobil?

Tidligere i år har det versert rykter om at Amazon jobber med sin egen smartmobil. Denne mobilen skal ifølge ryktene ha en skjerm som følger øynene til brukeren, slik at det skal være mulig å presentere enkelte objekter på skjermen i 3D, uten bruk av spesialbriller. Det er enkelt å tenke seg at det er akkurat dette menneskene på videoen ser på, basert på hvordan de holder holdet og enheten.

Dette vil i så fall bety at Amazon tar opp kampen mot giganter som Apple og Samsung, men selskapet er ikke kjent for å være skyggeredd: Tidligere i år har Amazon foreslått å bruke en flygende drone for å levere pakker; lansert en slags diktafon for å bestille varer fra selskapets amerikanske matvarebutikk AmazonFresh; og lansert en streamingboks for spill og TV, i direkte konkurranse med Apple TV og Google Chromecast.

Foreløpig vet ingen mer om det nye produktet enn det videoen og påmeldingssiden antyder, men 18. juni får vi altså se hva Amazon kommer opp med denne gangen.

Her kan du se Amazon-teaseren:

Les om:

IT-Karriere