Internt opprykk i Geodata

Internt opprykk i Geodata

Teknologidirektør Geir Hansen er ny toppsjef i selskapet.

Geir Hansen er fra i dag ny administrerende direktør i Geodata.

Han tar over jobben etter at Hege Skryseth nylig tok jobben som toppleder i Microsoft Norge. Hansen tiltrer stillingen umiddelbart, mens Hege Skryseth fortsetter som konsernsjef i Geogroup AS frem til 1. desember.

- Geir Hansen har en unik forståelse av teknologien og markedet for geografiske informasjonssystemer, koblet med lang teknologisk, kommersiell og strategisk erfaring. Jeg er svært glad for at han tar på seg jobben å lede Geodata videre, sier gründer og styreformann Olbjørn Kvernberg i en pressemelding fra selskapet.

Hansen har jobbet både som utvikler, konsulent og leder innenfor produktutvikling, løsningssalg og konsulentvirksomhet. Hansen har blant annet vært direktør for Server & Plattform-divisjonen i Microsoft Norge. Han har også lang erfaring fra endringsledelse og strategiarbeid, og innehar flere styreverv heter det i meldingen.

- Markedet for geografiske informasjonssystemer (GIS) er i sterk utvikling. Stadig flere aktører satser på denne teknologien som en del av deres it-plattform. Jeg er fasinert av teknologien og verdiene den skaper for våre kunder, og jeg ser frem til å videreutvikle Geodata, sier Hansen.

Les om:

IT-Karriere