Jåsund ny sjef for Pageplanner

Jåsund ny sjef for Pageplanner

Bjørn Jåsund går fra Umoe IKT til direktørstolen i Pageplanner.

Bjørn Jåsund er ny administrerende direktør i Pageplanner Solutions, og utvikler og selger publiseringsprogramvaren Pageplanner.

Han har tidligere erfaring fra ledelsen og på eiersiden i Computerland Norge fra starten i 1997 til selskapet ble solgt til Umoe IKT i 2006.

Jåsund har tidligere jobbet som salgssjef i Professional Systems og jobbet i en årrekke for Telenor April Data, først som salgssjef og senere som administrerende direktør. Han er utdannet EDB-ingeniør fra Trondheim Ingeniørhøgskole og Høgskolekandidat fra Trondheims Økonomiske Høgskole.

- Betydelig omveltning

Pageplanner er en multiplattform-løsning som forenkler arbeidsprosessene i produksjon av magasiner og digitale medier. Norden og Finland er hjemmemarked og Pageplanner brukes i produksjon hos mer enn 150 magasiner.

Det forhandles også med multinasjonale aktører om distribusjon utenfor Norden.. Erling Martmann-Moe er styreleder i Pageplanner Solutions, og investeringsselskapet Alliance Venture er majoritetseier.

- Mediabransjen er i betydelig omveltning og selskapet er i ferd med å få en meget spennende posisjon i det nye medialandskapet, skriver Jåsund i en epost.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: