Jobber med kresne kunder

Jobber med kresne kunder

Janne Syversen (39) overtar som daglig leder ved Norgeskontoret til pr-byrået Text100.

- Jeg er utålmodig av natur, og er klar for å komme skikkelig i gang, sier Text100s nye daglige leder, Janne Syversen. Hun synes det var et vanskelig valg å forlate jobben som kommunikasjonssjef for EMC Computer Systems, men etter mange år i it-bransjen fikk hun lyst til å prøve seg i en annen rolle.

Coaching og salg

- Nå er jeg på den andre siden av bordet. Stillingen jeg nå har innebærer alt fra coaching av ansatte, innsalg av kommunikasjonstjenester til potensielle kunder, overordnet ansvarlig for drift og konkret rådgivning, forteller hun til IT-Bransjen.

På kundelisten til Text100 finnes blant annet IBM, Xerox, Ibas, Lenovo, Panasonic og Paypal.

- Jeg ser spesielt frem til å benytte egne erfaringer fra kundesiden, og jobbe med noen av de meste kresne og spennende kundene i bransjen, fortsetter hun.

Må videreutvikle selskapet

Sara Möndell som er sjef for Text100 i Norden gleder seg til å bli bedre kjent med Syversen.

- Vi er glade for å få Janne Syversen ombord i Text100. Hun har inngående erfaring fra norsk ikt-bransje og har i tillegg en bred kommunikasjonsfaglig bakgrunn, sier hun i en pressemelding fra selskapet.

Syversen skal få ta del i videreutviklingen av byrået og ny strategiske satsning på digital kommunikasjon.

- Hun blir en viktig ressurs i å videreutvikle byrået samt våre nasjonale og internasjonale kunder, fortsetter Möndell.

Janne Syversen har utdanning fra NMH, BI og Hærens Befalsskole. Hun har i tillegg til stillingen som kommunikasjonssjef i EMC også arbeidet med kommunikasjon for it-selskapene HP og Active 24.

Har du eller noen du kjenner byttet jobb? Tips oss!

Les om: