Kantega-sjef blir student

Kantega-sjef blir student

Administrerende direktør Jon Øyvind Eriksen i Kantega skal ta en MBA ved London Business School. Marit Collin overtar ledelsen i mellomtiden.

- Vi ser store fordeler ved at Kantega har spisskompetanse i alle ledd. London Business School regnes som en av verdens beste læresteder innen forretningsledelse. Vi regner med at Eriksens studieopphold vil gi mange verdifulle impulser til Kantegas videre utvikling, sier styreleder Terje Aleksander Haug i en pressemelding.

Marit Collin tiltrer som administrerende direktør for Kantega fra i dag.

Collin leder i dag Kantegas største forretningsenhet, og har tidligere vært bedriftens organisasjonssjef. Collin er i tillegg nestleder i NHO Trøndelag. Hun er utdannet som økonom fra TØH, og har mange års fartstid som fra ulike lederroller i IT-bransjen.

Jon Øyvind Eriksen har ledet Kantega siden selskapet ble startet i 2003. Etter endt MBA-studium vil han være tilbake i rollen som Kantega-leder i mars 2009.

Skiftet i toppledelsen medfører flere endringer i Kantegas ledergruppe. Evelyn S. Hovde overtar den ledige rollen som avdelingsleder. Hun arbeider i dag som prosjektleder, har tidligere vært avdelingsleder i Kantega, og er utdannet som dataingeniør, og har lang fartstid i IT-bransjen.

LES OGSÅ: Kantega-datter skilles ut

Les om:

IT-Karriere