Keystep styrker konsulentavdelingen

Keystep styrker konsulentavdelingen

Øyvind Isene er ansatt i Keystep fra 3.januar.

- Han er ansatt som sjefskonsulent og skal blant annet arbeide med Oracle, Linux og dba, sier Kristin Slemdal, salgsansvarlig i Keystep.

Erfaring med Oracle

Øyvind Isene var tidligere ansatt i Steria. Der jobbet han blant annet med Oracle database i ulike prosjekter for større kunder, dba-ansvar, migrering, støtte til utviklere, sikkerhet og ny arkitektur.

IT-Bransjen hører med Isene hva han gleder seg mest til med ny jobb.

- Jeg gleder meg til utfordringer på Oracle og oppleve variasjon i oppdrag. Det er ikke nødvendigvis størrelsen på databasen som bestemmer hvor interessant et oppdrag er, men muligheten til å påvirke, se til at databasen blir brukt til det den er best på og at den støtter systemet som ligger rundt, sier han.

- Som et eksempel er et godt samarbeid med Java-utviklere i et prosjekt viktig og helst så tidlig som mulig slik at databasefiendtlig arkitektur kan lukes bort fra dag 1, utdyper han.

-Hvorfor ønsker du å jobbe for Keystep?

- Keystep har i dag, slik jeg ser det, det mest interessante fagmiljøet rundt Oracle database. Keystep ble startet av folk som synes dette er gøy og tjener penger på det. Jeg er blitt utfordret på å utvikle dette fagmiljøet videre og vet at jeg kan diskutere med alle, fra mine nærmeste kollegaer til selgere og ledere som har en bevisst strategi på Oracle database.

Flere konsulenter

Keystone vil styrke staben ytterligere på nyåret. I tillegg til til Isene vil det også i februar og mars starte nye konsulenter.

Keystep leverer tjenester og konsulenter innen drift og forvaltning av applikasjoner, software, mellomvare og databaser.

Selskapet har en solid økonomisk plattform og har gått i pluss helt siden start.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: